Mooi en ontspannend

Gellak
Een innovatie op het gebied van de versteviging van de natuurlijke nagel. De gellak wordt aangebracht als een lak, blijft 3-4 weken zonder te verkleuren, dofheid, scheuren of loslaten op de nagel
Het verstevigt meteen de natuurlijke nagel, waardoor uw nagel de kans krijgt om mooi lang te worden. Uw nagels zijn direct droog na de behandeling. De Gellak kan transparant, french manicure of in kleurlak worden aangebracht.

Keratine Pakking Padipuur
Deze Keratine Pakking van Padipuur is samengesteld uit 100% plantaardige ingrediënten. De intensieve emulsie wordt ervaren als een Spa behandeling. Het voedt, versterkt en repareert de schade in de huid zoals: droogte, eczeem, ruwe plekjes. Een doeltreffende aanvulling van behandeling tegen eelt, kloven, droge en gevoelige voeten! Ook is de Keratine Pakking Papipuur geschikt voor diabeten en ideaal voor thuisgebruik. Goed en snel resultaat verzekerd!

Beauty feet
Na een voetbehandeling of gewoon zomaar: een heerlijk scrub en een masker. Gevolgd door een fijne voetmassage. Ter afsluiting met mooi gelakte nagels de deur uit gaan. En hoe leuk is dit: Het uitgezochte kleurtje neemt u gewoon mee naar huis!

Ontspannende voetmassage
Deze massage is niet alleen een weldaad voor de voeten maar voor het hele lichaam. De ontspannende voetmassage zorgt naast algehele ontspanning ook voor een stimulatie van het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Daarnaast werkt deze massage bijzonder ‘aardend’. Mensen die veel in hun hoofd zitten, ervaren na deze massage meer gevoel en verbinding met het gehele lichaam. Doordat de zenuwbanen in ons lichaam eindigen in onze handen en voeten, is het mogelijk alleen de voeten te masseren. Verder is de ontspannende voetmassage een hele ‘veilige’ massage en voor iedereen geschikt.